Tandverzekering OZ afsluiten: hoe werkt dat?

Als u een tandverzekering OZ wil afsluiten om de kosten van uw tandartsbezoeken voor een groot deel of helemaal te dekken, heeft u dit in enkele minuten geregeld. Het afsluiten van een tandverzekering OZ kan namelijk gewoon online geregeld worden, waardoor u niet naar een kantoor van OZ hoeft te gaan om uw tandverzekering af te sluiten. Wilt u weten hoe u een verzekering af kunt sluiten bij OZ? Lees dan de stappen in dit artikel en u heeft uw verzekering binnen enkele minuten afgesloten.

 

Stap 1: ga naar de website van OZ

Om online een tandverzekering OZ af te sluiten, dient u eerst naar de website van OZ te gaan. Eenmaal op deze website, kunt u precies kijken welke verzekeringen deze aanbieder in het aanbod heeft en welke verzekering bij u past.

 

Stap 2: bepaal welke verzekering u nodig heeft

Heeft u meer dan alleen een tandverzekering nodig? Dan kunt u ook bij OZ terecht voor het online afsluiten van andere verzekeringen. Heeft u alleen een verzekering voor uw tandartsbezoekjes nodig, dan zoekt u deze verzekering in het aanbod van OZ.

 

Stap 3: bekijk de voorwaarden van de verzekering

Voor u een verzekering afsluit en op deze manier akkoord gaat met de voorwaarden van een verzekering, is het belangrijk om deze voorwaarden eerst goed door te lezen. Bekijk daarom goed wat u krijgt als u de verzekering van OZ afsluit en wat de kosten van de verzekering zijn, zodat u precies weet wat u aanschaft en later niet voor verrassingen komt te staan als u beroep wil doen op de verzekering die u heeft afgesloten.

 

Stap 4: sluit de verzekering af met het aansluitingsformulier

Om de tandverzekering OZ af te sluiten, dient u het aansluitingsformulier van deze aanbieder in te vullen. Het is belangrijk dat u niet vergeet om dit formulier te ondertekenen, want zonder handtekening kan uw aanvraag niet voltooid worden. Bent u al een klant bij OZ? Dan kunt u via Mijn OZ een gepersonaliseerd formulier invullen.

 

Stap 5: stuur het formulier naar een OZ kantoor

Als u het formulier eenmaal heeft ingevuld en ondertekend, kunt u het formulier opsturen naar één van de OZ kantoren. De adresgegevens van deze kantoren zijn op de website van OZ te vinden, dus u hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een adres. Woont u in de buurt van een OZ kantoor? Dan kunt u uw formulier indien gewenst ook afgeven op het kantoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *